Terugkijken op de vakantie!

Afgelopen zomer hebben mijn ouders, mijn broertjes, mijn vriend en ik een soort rondreis gemaakt door een aantal landen met als eind/hoofdbestemming Valencia en Ibiza. We zijn met de auto vertrokken vanuit het mooie Hengelo en zijn zo voor de eerste overnachting naar Lion gereden. Hier zijn wij één nacht geweest en dit was meer een bestemming dat dicht bij de snelweg lag, zodat wij ’s ochtends vroeg weer verder konden reizen. Hierna zijn we doorgereden tot Barcelona. In Barcelona verbleven wij in een hotel waar we een nacht hebben geslapen en uiteindelijk zijn we de volgende dag, na een paar uurtjes reizen, aangekomen in het mooie Valencia. We hadden een appartement met een heel groot zwembad en in Valencia zijn we uiteindelijk 5 dagen gebleven.

Valencia was ontzettend mooi. Er is midden in Valencia een groot park die helemaal door de stad loopt. Dit was vroeger een rivier, alleen hebben ze deze drooggelegd een hele tijd geleden. Nu is het een ontzettend mooi park. Wij hebben één dag de tijd genomen om fietsen te huren en door het gehele park te fietsen, om via het oude gedeelte van Valencia (met allemaal mooie bezienswaardigheden, echt een tip!) uiteindelijk uit te komen bij de zee. We hebben die dag een hittegolf meegemaakt, dus uiteindelijk was het niet de juiste dag om te gaan fietsen (haha!) maar we hebben ons wel heel erg vermaakt. De andere dagen hebben we vooral veel gezien van de gehele stad en zijn we veel wezen wandelen om zo alle mooie plekjes in Valencia te bezoeken.

Na de 5 dagen ging onze reis verder met als eindbestemming Ibiza. We zijn met de boot gegaan en zijn om 4 uur ’s nachts aangekomen. Het nadeel was dat het appartement waar we zaten nog niet open was en hierdoor moesten we die nacht op het strand verblijven. Wat hebben wij gelachen! Zo in het donker zitkuilen graven (die al snel door een soort pistebully voor op het strand weer vlak gemaakt werden), kijken naar alle vallende sterren (het was echt een soort sterrenregen die nacht) en in de kou proberen te overleven (ik kan goed overdrijven 😉 ). ‘S ochtends konden we in het appartement en dat was echt prachtig. Hele strakke muren en een ontzettend mooie inrichting.

Op Ibiza hebben we echt de tijd van ons leven gehad. Mijn vriend en ik hebben één dag een scooter gehuurd en hebben het hele eiland rondgereden naar alle mooie strandjes. Het was echt ge-wel-dig hoeveel mooie plekjes we tegen zijn gekomen. Elk strand was weer anders en we hadden snorkels meegenomen om de visjes te bekijken!

Al met al hebben wij een geweldige vakantie gehad. Ik heb veel proberen te filmen en uiteindelijk hebben we er een soort aftermovie van gemaakt. Hier zijn wat sfeerbeelden van de vakantie.

Welke vakantie kan jij je nog goed herinneren?

 

VALENCIA/IBIZA 2017 AFTERMOVIE from Jeffrey Greuliker on Vimeo.

 

Plaats een reactie